Скъпи бъдещи младоженци

Имайте предвид, че по-добрата оферта никога не е тази с най-ниската цена!
Видеото, което ще получите, когато сте платили евтино ще изглежда като този стоп кадър на снимката:

– бледи цветове, на места няма да има звук и краен филм без никакъв монтаж и корекции. А фотографиите… и те ще са на нивото на видеото.

Ръчна апликация на сувенири чрез техниката декупаж

Venistyle предлага ръчно апликиране на шишета, чинийки, бурканчета, кутийки и др. чрез техника наречена декупаж. Стилни сувенири с индивидуален дизайн и кратки срокове на изработка. Фейсбук страницата https://www.facebook.com/VeniStylePleven/?fref=ts

 

Видеозаснемане на тържества сезон 2017

Професионално видеозаснемане на тържества от Студио “Плевен 90” с видеокамера от висок клас – Panasonic AC160.

При заснемане също така се използва и допълнително оборудване – диодно и халогенно осветление, външен микрофон и рекордер за звука, система за стабилизация на видеокамерата – стедикам.

Актуална ценова оферта може да получите при запитване по телефона.

Агенция „Хепи дей“ – професионална организация на вашето тържество

Цялостна организация на сватби, кръщенета, юбилеи и всякакви други тържества и събития предлага сватбена агенция “Хепи дей” гр. Плевен.  В сватбения салон на агенцията ще намерите голям избор от булченски рокли, букети, покани, сватбени кошници и кутии, ритуални свещи и др.
Адрес на сватбения салон: Плевен, пл. “Възраждане” 1,
/ вход на билярд-клуб “Арена” /

Отвори врати обновения ресторант Теодорос

В средата на месец декември отвори врати обновения ресторант Теодорос. За гостите на събитието беше организирана програма с участието на фолклорна формация, танцови двойки и оркестър. Събитието беше заснето от фотограф на студио “Плевен 90”. Снимки може да видите на нашата фейсбук страница: https://www.facebook.com/studioPleven90/?fref=ts